onsdag den 26. januar 2011

Leget lidt i eftermiddag

Så har der været hygge i den lille stue. En buket tulipaner er blevet fotograferet inden den faldt. Vinduerne er blevet pudset indvendigt i køkkenet, bordene er sæbevasket, ryddet op i en sokkelskuffe og hørt "Den tredie tvilling" af Ken Follett. 


6 kommentarer:

 1. Smukke billeder, gid jeg havde mere tid, så ville jeg også tage en masse billeder.

  SvarSlet
 2. Det er så skønt med tulipaner, jeg bliver aldrig træt af dem. Det er smukke billeder du har taget

  SvarSlet
 3. De er rigtig smukke de tulipaner. Jeg elsker nærbilleder - tager selv mange.

  Sikke en energi. Vinduespudsning, sæbe borde. Men i selskab med den tredje tvilling af Ken Follet, så går det som en leg. ;-)

  SvarSlet
 4. Lilla tulipaner, så bliver det næsten ikke bedre. Det er rigtig gode nærbilleder, du har taget. Gid jeg også fik et rengøringsflip i morgen. Huset kunne godt trænge til det ;-)

  SvarSlet
 5. Kære Irene
  Tak, jeg kan godt forstå at gerne ville fotografere, hvis du havde mere tid. Det er også "sjovt" og jeg kan mærke at jeg er blevet bedre siden d. 20. december;-)
  kh Lone

  Kære Lisbeth
  Tak, det var faktisk tulipaner, der var ved at blive smidt ud! de hvide skulle lige foreviges inden dog mest krondragere og enkelte blade og så opdagede jeg at de blålilla godt lige kunne klare en dag til efter lidt afkortning og frisk vand. Tulipaner er også min yndlings forårsblomst OG jeg glæder mig til de kommer op i haven;-)
  kh Lone

  Kære Madame Bæk
  Jeg tog ikke nærbilleder før i tiden, men nu er det sjovt og en udfordring OG jeg skal have makroobjektiv eller "de der ringe" som man kan sætte ind foran det sædvanlige objektiv, jeg kan ikke komme tættere på...
  Ja, det var godt at du anbefalede "den tredie tvilling", som jeg så fik som lydbog og jeg er nu halvt færdig.. dejlig bog

  Kh Lone

  Rigtig god aften alle tre;-)

  SvarSlet
 6. Kære Ina
  Tak, jeg valgte dem i Bilka lilla og hvid i fredags og den stod flot buketten, men jeg fik ikke taget billeder af blomsterne før i dag...
  Det var kun et lille rengøringsflip, det er nok lyset der gør det og så får jeg smidt lidt ud samtidig med at jeg hygger mig;-)
  kh Lone

  SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone