torsdag den 13. januar 2011

Det er diset og

2010
- det sner ikke mere. Nu er her gråt og skummelt, men det prøver jeg at glemme ved at have to smukke stager med lys i på bordet hvor jeg sidder og pusler. Lige nu skriver jeg flere af mine havebøger på listen med kommentarer (hold da op, hvor tager det lang tid!), overfører lydbøger på MP3 fra biblioteket og det er helt legalt og enten hører jeg bøgerne direkte her på min pc ellers kommer de på min MP3-afspiller, som jeg har på ude i haven, når jeg ligger på knæ og fjerner ukrudt, planter og sår i min dejlige have. 

Ikke det bedste billede, men...

7 kommentarer:

 1. Stearinlys er slet ikke til at undværre her om vinteren :-)

  Selvom vejret umiddelbart ser lidt trist ud, har det faktisk været mildt og uden ret meget vind. Jeg har tilbragt 4 timer udendørs i Geografisk have i Kolding i dag SKØNT!!!

  SvarSlet
 2. Kære Vivik
  Ja, skønt at du har været ud i det milde vejr, så har du fået store røde kinder;-)

  Hvor er du heldig med at have været i den Geografiske Have, jeg har kun læst om den og håber at kommer der til et plantemarked i år..
  kh Lone.g

  SvarSlet
 3. Hvor er du flittig - det er sjovt at læse dine anmeldelser til havebøgerne - som jeg tidligere har nævnt vil jeg også liste mine havebøger op på en side, men jeg har ikke tid i hverdagen, så engang.........:)

  SvarSlet
 4. Kære Lisbeth
  Jeg kan godt forstå dig, det tager altså også lang tid at lave. Jeg blev noget overrasket både over tiden og mængden af bøger jeg fandt først... jeg har mange endnu.
  kh Lone.g

  SvarSlet
 5. Åh ja stearinlys kan klare det manglende forår, og vi er jo kun i januar ;-)

  Det er sjovt, aå mange der høre lydbøger.

  SvarSlet
 6. Lydbøger er inklusiv mig selv

  SvarSlet
 7. Kære Madam Bæk
  Ja, lydbøger er også blevet noget for mig. Det er besværligt at sidde og læse og anstrengende at ligge og læse i de ofte tykke bøger (det er min nakke og venstre arm, der er problemet)
  Jeg har bare fået så mange skønne oplevelser med lydbøger og så tager jeg alle MP3-lydbøger ned fra bibliotekets hylder OG henter lydbøger online også gennem biblioteket, dog max 3 om måneden...
  kh Lone

  SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone