mandag den 22. november 2010

Sommerens minder

Her i den grå tid er det værd at nyde livet både indendørs og udendørs. Nu hvor jeg sidder og laver collager af haven nu og her, så falder jeg over de farverige og energirige billeder fra i sommer. Så her kommer et lille lys på en grå dag, jeg nyder dem hver gang: Næsten alle min Dahlia er købt i år, da mit forsøg på at opbevare dem i kælderen ikke lykkedes. De  stod i flamingokasser i min tørre og lune kælder på 14 grader. Der stod også 3 apangantus fra sommeren før som heldigvis overlevede og har set flotte ud i sommer.
Sommerens dahlia, der mangler vist nogle.

3 kommentarer:

 1. Vackra rosor och spännande dahlior!! Jag har ungefär lika "varmt" som du vid vinterförvaringen av knölarna. Det har gått väldigt bra och de är väldigt fina när jag tar fram dem. Jag brukar bädda ner dem i barkmull. Men, i år var barkmullen så fuktig i påsen så jag tog såjord i stället. Hoppas att det går lika bra.
  Förr i tiden bäddade man alltid ner knölarna. Oftast i torv, men med torv har jag lyckats mindre bra. Jag har på senare tid läst om många som inte bäddar ner dem alls.
  Ha det gott1
  /Ruben

  SvarSlet
 2. PS
  Väldigt fina kollage!!!
  /R

  SvarSlet
 3. Kære Ruben
  I år har jeg mine dahliaknolde i tør spagnum i nogle store flamingokasser fra Bilka. De står ude i et udhus, hvor temperaturen næsten er som udendørs og lige nu 0 grader.
  Jeg sætter lige nogle billeder ind om dahlia og opbevaring.
  kh Lone.g

  SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone