torsdag den 25. november 2010

Julemarkeder, nu er det sjovt

Nu er det snart weekend og første søndag i advent. Sneen vælter ned og det er heldigvis ikke mig, der skal skabe den væk, så jeg nyder sneen som altid. I år regner jeg ikke med at den varer i 3 måneder som sidste år.

Svigermor og hendes ven kommer lørdag til en lille frokost formentlig med en lækker rejesalat, en gang karrysild, en form for Ulriks boller

En tur til Furierne står for tur søndag og holder åbent d. 26 - 27 -28. november og 3 - 4 - 5. december fra kl. 10 -17. "Furierne" består af en skøn samling af forskellige kunstnere, flere af dem lokale og så er der et lille udsøgt loppemarked, som jeg egentlig slet ikke burde nævne her.

Adventskransen er ikke fundet oppe på loftet endnu, men jeg når det. Allan kan tage kasserne ned på lørdag. Ja, selv adventskransen har historie, desværre ikke igennem mange generationer, men jeg har selv startet den ved først i 1980'erne fandt en af sort metal i IKEA og den holder endnu.

1 kommentar:

  1. Ja det passer godt med sne nu, hvor november var trist og grå og mørk - og det er lidt nemmere at komme i julestemning når det er så fint derude:) Jeg kommer desværre ikke forbi det udsøgte loppemarked - det lyder ellers hyggeligt:)

    SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone