lørdag den 6. november 2010

Bøgehæk cirklen 1

I morgen skal vi ud og måle af og grave ud til den kommende bøgehæk cirkel. Jeg havde håbet på at planterne var kommet med posten sent fredag, men nej... så bliver vi jo heldigvis ikke stressede af det.
Der skal nok komme nogle billeder.


Planen er at der skal være 4 paradisæbletræer omkring bøgehæk cirklen, to inden i og to uden for hækken. Jeg var smart og kikkede i Spørring planteskole efter sådanne, det var dog ikke så ligetil, men en del kan vælges fra fordi de bliver op til 7-8 m høje og vores skal kun blive 2-3 m høje. Så skal vi have valgt hvilket løv og størrelsen af frugterne vi ønsker. Jeg fik anbefalet to som kunne passe til vores behov, den ene hed Malus 'Freja' og den anden noget med Malus 'Henry...... '
Jeg kan læse mig til havenyt.dk http://www.havenyt.dk/spoergsmaal/buske_og_traeer/8074.html hvor de anbefaler Malus ‘Gorgeus’ eller Malus ‘Brændkjær’ til nogle, der ønsker noget lignende vores ønske.
Nu er det vist sengetid....

2 kommentarer:

 1. Hejsa Lone.

  Bliver spændende. Havde håbet, at jeg havde taget mig sammen til at komme forbi dig med nogen hosta. Tiden gik, men du er ikke glemt. Hostaene når jeg nok først til foråret.

  Husk at Freja er rødbladet. Selv ønsker jeg mig Brændkjær. Engang.

  SvarSlet
 2. Hej Hanne
  Du kan bare komme forbi når som helst. Jeg har fået sat alle dine planter som jeg fik ved sidste besøg inklusiv en stor portion hosta! men det er måske en anden salgs du har tænkt på?
  Jeg er nødt til at flytte rundt på de fire spande løvehale jeg også fik, da der skal være en bøgehæk, typisk, men jeg finder en midlertid plads til dem;-)

  Jeg tror heller ikke at det bliver en Freja, den vil nok ikke komme til at passe ind i farverne her.

  Jeg sidder ellers og pakker årets høst af frø ned, både til mig selv og til "frørejsen" i Blomsterdalen.

  Dejligt at du har fundet min blog.

  Vi ses, kh Lone

  SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone