onsdag den 29. december 2010

Sommerblomster 2010

Jeg fandt alligevel en lille collage i kladderne, så den må hellere kommer med i dag, håber ikke at billederne skaber uro i øjnene. Næste gang kommer der ikke så mange lige efter hinanden.
Husk at du kan klikke på billedet, så bliver det forstørret. Det gælder overalt på bloggen
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. ...det bliver godt nok dejligt når sneen smelter, og alting pibler frem...

  SvarSlet
 2. Tack för din kommentar hos mig. Härligt att se blommor, färg och grönska. Ditt självporträtt i julgranskulan gillar jag. Hoppas du snart får dig egen kamera. Min nya kamera Nikon D7000 är den nyare varianten av den du använder D90, så dom är nog ganska lika. För mig är det en massa nya knappar och funktioner att lära.

  SvarSlet
 3. Iiih, de er da lige en vitaminindsprøjtning! Nu skal jeg også snart ha' gang i Lavendels Blomster Blog...det kribler! Godt nytår til dig, min kære navnesøster!

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukt at se din collage! Jeg glæder mig meget til, at vi igen kan begynde at bruge haven, til at lægge planer og så blomster.
  Godt nytår til dig, Lone!

  SvarSlet
 5. Her er da ikke noget der skærer mig i øjnene - jeg elsker gule blomster og synes din kollage er dejlig sommerglad - og den er da ren "Kenzo" i farvesammensætningen.
  Hvis du er i tvivl om hvad jeg mener, så kan jeg henvise til Birgit Reimers bog "Stauder - 32 opskrifter på de smukkeste bede".
  Hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 6. Tak for alle kommentarerne. Det er godt at I ikke blev skræmt væk at mit vilde farveorgie. Jeg blev lidt overrasket bagefter over alle farverne;-)

  Kære Line: lige nu er her meget vådt, i morges var her -5 g og nu til aften +2, vejene er våde og de har vist lovet frost igen i nat. Men jeg glæder mig, der er bare så meget nede under sneen.

  Kære Mona: Det er faktisk D700 jeg ønsker mig, fordi det er nyt, ellers ved jeg ikke hvorfor ;-). Indtil videre håber jeg at få lov til at låne hendes kamera (hun bor nok hjemme endnu 2-3 år), så jeg vil spare lidt endnu. Men hvor er det skønt at lære noget mere om fotografering..

  Kære Lavendel (Lone), jeg vil glæde mig til at kikke på din have og dens indhold...

  Kære Madame. Det glæder mig at du kan lide dem. Jeg startede med at lave dem i sommer, da Hannah (fra www.blomsterdalen.dk, skøn have"klub", hvor man hygger og snakker om blomster, haver mm) lavede så mange skønne collager, så måtte jeg også prøve...


  Kære Berit, det glæder mig ;-)Ham der Kenzo er da strikkeguruen med de mange mange mønstre. Tænk at bliver sammenlignet "bare" lidt med ham. Jeg kan ikke lige huske bogen, men den bliver fluks bestilt på biblioteket...

  kh til alle fra lone.g

  SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone