lørdag den 18. december 2010

Tanker

Hvor er det mærkeligt. Her sidder jeg og skriver en masse ord, om der betyder meget for mig. Tager en masse dejlige billeder, som kan blive bedre, men jeg øver mig på mange forskellige indstillinger og måder at tage det bedste foto på. Det er jo lidt som en offentlig dagbog, jeg aner ikke om der er nogen, der overhovedet læser ordene og evt får noget ud af dem eller bare kan bruge min blog til noget.

Jeg læser fast hver eneste dag Claus Dalbys haveblog og han skriver sådan nogle kloge ord "jeg bliver SÅ glad for kommentarer, og især når det er nye, som begynder at kommentere. Så bliv endelig ved. Kommentarerne er bloggerens brændstof "…..

Så hvis du har tid og lyst, så skriv et eller andet såsom en lille kommentar, så kan jeg få noget brændstof...... 
På forhånd tak
knus Lone

4 kommentarer:

 1. Jeg læser dagligt alle de blogge jeg er fast læser på, men får ikke nødvendigvis kommenteret på hvert eneste indlæg.
  Det ville jeg ønske jeg kunne, men min tid er ikke til det, desværre :-)
  Ha en dejlig weekend Lone....Du skal formodentlig ikke ret meget i haven denne weekend.

  SvarSlet
 2. Hej Annette. Sådan har jeg det også lidt, altså det med at kommentere...
  Jeg kom bare til at tænke på at det var nogle kloge ord han (Claus Dalby) skrev. Jeg ville bare opfordre venner og familie til et eller andet, men samtidigt ønsker jeg ikke helt at sætte "synes godt om" "dårligt" mm-labels ved teksten....
  Jo, jeg er ved at gøre klar til at holde gløgg-komsammen i morgen eftermiddag, hvor en stor del af venner og familie tropper op til en traditionel julehygge "sidste søndag før jul".
  Her til morgen var jeg til morgenmadshygge og genboen, da de måtte melde afbud til i morgen og i aften kommer min lillebror og familie overnattende... så jo der er nok denne weekend OG det er heldigvis noget jeg rigtig godt kan lide.
  Tak for ordene ;-)
  julehilsner Lone.g

  SvarSlet
 3. Hej Lone.

  Tak for dine venlige kommentarer på min blog. Det glæder mig, at du kan lide mine fotos. Det med kameraet er noget af en passion for mig - jeg bruger det næsten dagligt.
  Du skal være velkommen i vores åben have i det nye år.

  Glædelig jul og venlig hilsen
  Jørn

  SvarSlet
 4. Hej Jørn
  Det med fotografering er blevet en af mine interesser det sidste år. Først havde jeg bare adgang til et almindeligt digitalkamera.

  Så her i sensommeren fik jeg fingrene i min datter digitale spejlreflekskamera og har siden prøvet mig frem. Men det var først for et par dage siden at jeg fik anbefalet "Bogen om Digital fotografering" af Scott Kelby og fik fingrene i den i går og får læst lidt i den hver gang jeg er på det lille hus.... Men det viser sig at det stativ vi har til videokameraet (som aldrig bliver brugt) ikke passer til kameraet! men jeg har forsøgt at tage billeder af tingene på juletræet her til aften.
  Mange julehilsner Lone.g

  SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone