fredag den 24. december 2010

Juleaften

Så er vi sent på juleaften. Vi har været os 4, vores dejlige unge, Allan og jeg. Vi har spist lækker and med brune, hvide kartofler, grønkålsalat og hjemmelavet rødkål. Ris a la mangen var frisk og dejlig. Mandlen blev godt gemt af Ernesto, udvalgt af Natalia og båret ind af undertegnede. Jeg plejer aldrig at vinde, men i år var jeg heldig og vandt Bezzerwizzer og vi fik spillet det!
og vi fik også spillet lidt Domino "Dobbelt-tolv", et spil jeg var så heldig at lære at kende, da jeg var hos Marsela i Colorado i sommeren 2002 OG hun sendte mig et lækkert spil helt fra USA.

5 kommentarer:

 1. Jeg har lige fundet din smukke blog og glæder mig til at følge med. Rigtig glædelig jul, Lone!

  SvarSlet
 2. Der er ikke noget bedre end spil til sådan nogle hyggelige familieaftner. Ha nogle dejlige juledage med meget mere hygge :-))

  SvarSlet
 3. Kære Madame og Annette
  I ønskes begge en rigtig glædelig jul og et smuk Nytår med masser af muligheder for at være i haven, så vi kan få jord under neglene, hygget og få taget en masse billeder.

  Jeg havde ønsket at vi alle fire skulle medbringe et spil, så vi kunne hygge lidt med sjov og ballade. Vi fik kun spillet de to spil, men jeg regner med at vi får spillet noget mere i dag;-)

  Jeg skal et smut i bad og så ud og nyde solen og det kolde vejr. Her er - 9 grader. Solsortene hygger sig i træerne med foderkuglerne og mine katte kikker på i den varme vindueskarm...
  Mange solskinshilsner Lone.g

  SvarSlet
 4. Hej Lone.
  Glædelig jul også her fra - og tak for din kommentar til mit indlæg om Matrem. Jeg vil være utrolig glad for at få nogen forskellige matrem-frø af dig. Jeg har inspireret af Stig på Haver&Planter besluttet at jeg vil tilbyde div. gratis staudefrø på min blog fra næste efterår.
  Så kan jeg måske også gøre dig glad med lidt frø.
  Hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 5. Kære Berit
  Sorry at jeg først får svaret dig tilbage. Jeg skal nok gemme frø til dig, jeg mener at jeg har 3 forskellige, ellers kan jeg sende dig et par stiklinger om et par måneder. Det er nok lettest, jeg skal jo have lavet haven mere om og nogle bede bliver "kasseret". Det må vi lige snakke om...
  Jeg synes at den anden ide er rigtig god.
  Det gør vi også en gang imellem i www.blomsterdalen.dk, der fik jeg over 100 forskellige frø, desværre ikke Matrem, da jeg valgte dem fra.
  kh Lone.g

  SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone