lørdag den 14. maj 2011

Planlagt krukkekursus

Ja, hvem kan ikke være en krukke og hvem skal lære det! Hinnerup Havekreds skulle have krukkekursus hos Tove og Frank i Vitten, hvor vi i bestyrelsen øvede os for ca 14 dage siden. Både for at prøve de flotte gamle forme Tove har fundet og sammen at finde den rigtige opskrift på massen, som krukkerne skal laves af. Vi prøvede 4-6 forskellige opskrifter og den de skulle bruge i dage var endnu en ny en og denne gang vandtæt! Tove og Frank havde sat dem alle op til inspiration og sikke en smuk udstilling.

Jeg mødte op som hjælper med en ordentlig hovedpine, 20 minutter inden kursisterne kom og heldigvis var der ikke behov for mig, de havde helt styr på det. Så jeg fik en skrive brød og blev hentet af Allan og hjem, herligt. Desværre fik jeg ikke taget et billede af alle de krukker og det fuglebad vi/de havde produceret, men det havde været min plan at skulle forevige det hele, så jeg håber at en anden fik gjort det.Her er lidt fra bestyrelsesdagen:

En mellemstor form olieres (bestyrelsens øvedag)

Tove og Birgith er i gang med den store krukke

Bagsiden af fuglebadet, sådan et ønsker jeg mig

5 kommentarer:

 1. Det ser fileme spændende ud, synd du ikke selv var på toppen, det havde været fint at se nogle slutresultater ;o)

  SvarSlet
 2. Meget meget spændende, det bliver sjovt at se resultatet :-)

  SvarSlet
 3. Kære LisP og Annette
  Jeg skal faktisk selv på kursus med min veninde Inger om to uger, så der skal jeg lave noget til mig selv og der har jeg kamera med til at forevige de smukke krukker, det lover jeg. Måske kommer jeg forbi Tove og tager et par billeder om et par dage, hvem ved;-)
  kh Lone

  SvarSlet
 4. Selv gjort er vel gjort.

  Jeg håber, at du er kommet af med din hovedpine min ven :-)

  Knus - K

  SvarSlet
 5. Kære K
  Jah, den er kommet lidt i baggrunden, men den fylder meget...
  knus Lone

  SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone