søndag den 24. april 2011

Galleri i haven

I dag har der været "Galleri i haven" hos glaskunstneren Tove Ladefoged, Vittenvej i Haldum. Jeg nåede lige hjem med færgen en time før og vi fik tømt bilen og jeg for af sted for at se lidt kunst i Toves have. 

Der var alt fra små "trælinger", træskåle og fade, keramikskåle, fade og figurer (som kan kan piske flødeskum i med en elpisker"), keramikfrøer i alle afskygninger i en lille sø. Glaskunst i blomsterbedene af Tove selv og to smedejernslænestole med rundstokke i, herligt med kunst i smukke omgivelser.4 kommentarer:

 1. ..... og det har jo bestemt været vejr til en dejlig udendørs udstilling... tog du et par fede tudser med hjem? (de ser så hyggelige ud)

  SvarSlet
 2. Skønt galleri ;-)
  Jeg kunne godt bruge de der smarte rundstokstole i min have. brændestablen imellem træerne er også godt fundet på.

  SvarSlet
 3. Sikke skønne ting i et fantastisk havevejr, det ville jeg sandelig godt ha' set. Og tudserne er da helt vildt skønne... :o)

  SvarSlet
 4. Kære Sussi, Ina og fru Friis
  Tudserne er frøer og jeg ville gerne have haft et par stykker med hjem, men de kostede ca 800-1000 kr og jeg har ikke et vandhul -endnu!.

  De der rundstokkestole er jeg også helt vild med. Tove fik den lokale smed fra Søften til at lave dem og så indsatte hun og hendes mand rundstokkene i et arbejdende værksted under plantemarkedet, som jeg desværre ikke var med til.
  Vejret og haven var perfekte rammer for plantemarkedet, helt enig!

  kh Lone

  SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone