lørdag den 16. april 2011

Brændeskuret holder flyttedag

I dag har Allan fjernet det meste af brændeskuret, hvor vi skal have en vue istedet for. Allerede nu kan vi se at det vil give mere "luft" i haven og forhåbentlig mere harmoni... der kommer billeder i morgen.
Jeg har fået den smukkeste grønne høje krukke af Inger og Andrés, den bliver vanvittig smuk, når der kommer blomster i.... og det kan vist ikke var længe

3 kommentarer:

 1. Det er altid skønt når man bliver bekræftet i at en beslutning er rigtig som nu hvor du ser at flytning af skuret giver mere luft:o) Jeg glæder mig til at se billeder.

  SvarSlet
 2. Sikke fine billeder, Lone :) Ok ok, du er tilgivet, men jeg glæder mig nu til at jeres nye vue.

  Erantis har virkelig fået fat her på midtsjælland, de står så flot, så dejligt. Og regnorm Bo er fuldt integreret, tror faktisk allerede jeg så ham med et par børn i dag, måske adopterede, jeg kender ikke liiige detaljerne om tid osv.

  Og ta ta, nu jeg faktisk startet min blog. Både fordi du 'skubbede', ligesom nogle andre - kig forbi, hvis du har lyst :)

  SvarSlet
 3. Kære Lisbeth
  Kender du det, når "man" tror at det kun lige tager kort tid.... Jeg har taget billeder og sat dem ind i dagens indlæg

  kh Lone

  Kære CuginaK
  Ja, det er pinligt, men jeg troede at jeg ville nå det.... ups
  Det glæder mig med dine nye erantis, det var vist også i sidste øjeblik at du fik dem, jeg synes at mine afblomstrede få dage efter. Ham der regnormen Bo, han har en kæmpe familie som arbejder vores jord og gør et stort arbejde, så jeg håber at han er velopdragen og gør en stor indsats hos jer;-) spændende med ham og hans familieforøgelse.
  Jeg vil skynde mig ind på din blog og kikke..

  Kh Lone

  SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone