søndag den 24. april 2011

Et smut til Sjælland

Min mor Alice fyldte 75 år i går og vi var store som små samlet i Havnebyens forsamlingshus på Sjællands Odde og fik fejret hende kl. 13. Både mand, børn, børnebørn, svigerbørn, fødselsdagsholdet, sangvennerne fra Visens venner, gode naboer, rejsevenner og kortvenner. Vi fik lækker mad, masser af koldt at drikke og sjove indslag fra Visens venner med både "Livets glæder", "Solitudevej", en med flaskepant til pensionisterne og mange mange flere, herligt!.  En af mænderne havde harmonika og guitar med og spilled til sangene og selv, herligt - og så opdagede jeg da vi gik at han havde sådan en blød hud på hænderne! helt vildt. 

Vejret var fantastisk, som I alle ved og hun så dejlig ud og glad. Hun hader at få taget billeder af sig, fordi hun altid ser "dum" ud, men det var mig der styrede kameraet og fik taget en masse billeder, som jeg dog ikke har set endnu. 

Jeg fik også holdt en lille tale til min mor og sagde til sidst at vi skulle hver især bære flaget, der lå foran alle, hen til min mor og sætte den i en af blomsterdekorationerne foran hende, det så festligt ud og så sluttede jeg med "at hun skulle længe leve og vi skulle råbe tre lange og tre kort hurra"... Jeg kunne godt se min storebror kikke undrende på mig da jeg startede med det første hurra (og det blev ikke langt!), fordi jeg mente jo ikke tre lange hurra, men tre almindelige hurra og så et kort. Det lå jeg og tænkte på i nat og klukkede ved tanken, men Allan blev dog ikke vækket!

Vores børn Ernesto, Natalia og Pernille ville gerne hjem i aftes, til trods vi havde returbillet i dag søndag kl. 13.15. Så de lavede en lille gruppe og måtte betale 250 kr/person for at komme med færgen - det er mere end jeg betalt for en returbillet med bilen og indhold! sygt. 
Allan og jeg er dog glade for at vi blev og fik ryddet af efter festen og vi kunne køre bilerne hjem med gaver, dagens hovedpersoner, blomster, blomsterdekorationer og os selv til deres slot i Havnebyen. Sikke en dag og vi var alle dødtrætte, tilfredse med dagen og fødselsdagsbarnet glad for en dejlig dag.

2 kommentarer:

  1. Det lyder som om I har haft en rigtig dejlig dag :-)

    SvarSlet
  2. Kære K
    Ja, det var en dejlig dag og nu sidder vi og hænger igen igen i sofaen, tihi....
    kh Lone

    SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone