søndag den 26. februar 2012

Endelig løg i jorden

Bedre sent end aldrig! jeg købte tre store kasser med med Claus Dalbys udvalg af forårsløg engang i oktober sidste år. Desuden havde jeg fået nogle tulipanløg af Eva i Roskilde som igen havde fået dem fra Annette i Holland igen i efteråret!!!! De havde nu alle stået på terrassen lige siden og heldigvis blevet udsat for vejr og vind. I slutningen af ugen var jeg i Silvan og købte 4 murerbaljer. Så var de da i hus. Krukkejorden fandt jeg i Plantorama i Randers sammen med 2 poser pottejord (som ikke er brugt endnu). 


Murerbaljerne nu alle 4 fyldt med jord og løg og er klar til når de små spirer kommer og og vil glæde mig i foråret og den tidlige sommer.... (billeder må følge i morgen)

2 kommentarer:

  1. Så fik du det af vejen, det var da godt. Jeg fik foræret tulipanløg sidste forår, de kom op og blomstrede, det gør dine nok også. Bedre sent end aldrig :o)det har du helt ret i.

    SvarSlet
  2. Hej Hønseballehaven
    Ja der var også flotte spirer på mange af dem, men nu skal jeg ikke have dårlig samvittighed mere... håber at du også nyder at komme lidt ud her i sen sene vinter/tidlige forår...
    knus Lone

    SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone