søndag den 19. februar 2012

Søndag formiddag i haven

Ja, har været i haven i dag. I kender måske det med den lidt dårlige samvittighed over ikke at have fået gjort haven helt klar til vinter! og nu er vinteren halvvejs ovre, men jeg fik flytte 5-6 store potter med roser i ind i udhuset og i brændeskuret, så de kan tørre lidt og ikke blive udsat for alt det vand, sne og den hårde frost.

Jeg havde også sent i efteråret tanker om at regnvandstønden nær huset lige skulle vente med at blive tømt for vand, jeg kunne jo komme til at mangle vand til planterne! skør tanke! Tønden blev ikke tømt og nu måtte jeg for en uges tid siden, vælte den ned på jorden, så ikke en 300 kg stor isklods skulle falde ned et forkert sted og ødelægge noget. En stor gammel stikspade kunne hjælpe med at skubbe tønden ned og nu er isen stort set smeltet og fliserne er renset for ødelagte potter (endnu et efterårsprojekt jeg ikke nåede fuldt ud), snavset smeltevand mm. 

Dette års plan må vist være at huske at rydde alt op inden frosten!

Skønt motiv fra Toves have fra i sommer.


Nu er det snart tid til at så lidt frø og fylde alle vindueskarme i hele huset og så til sommer nyde alle de smukke blomster og måske være så heldig at have lavet så mange blomster at jeg får mulighed for at plukke ind til buketter - jeg kan jo altid drømme!

Modtog nogle smukke valmuefrø fra Contrylive, som vi talte om sidste sommer vist nok ved haveblogtræffet ved Landbohøjskolen, som det vist ikke hedder mere. 

Det var vist nok for søndagstankerne, jeg er ved at falde i staver. 

4 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. Jeg har selv planer om flere ´brænde-stakke´ af forskellige slags.

  Jeg længes også efter at så, efter at komme i gang. Meeeennn stuens varme er nu også rar.

  Ha´ en god uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne
   Jeg må lige finde din mail, så jeg kan komme ind på din blog og kikke lidt. Vil hellere besøge dig irl, tænker på det hver gang jeg kører forbi dig...
   knus Lone
   ps kan godt huske dine brændestakke...

   Slet
 2. Håber du har haft bedre vejr i går end vi havde her. Her var bidende kolt og vi fik endog en snebyge, så jeg nøjedes med at gå en tur i haven med kameraet og så ellers skynde mig ind i varmen igen, men jeg venter også på at komme i gang i haven.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Landbohaven
   Det var koldt, meget, men tørt og jeg havde dårlig samvittighed.... så det skulle gøres.. .jeg skal også til at komme ud med kameraet, men mit liv har jo taget en lidt stor drejning det sidste halve år, så jeg skal lige finde mig selv igen.(og lige nu står den meget på salsa)
   knus Lone

   Slet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone