mandag den 27. februar 2012

Genbrugsstationen - noget med ud og hjem

I dag lånte jeg naboens trailer og fik tømt min garage for alt muligt som jeg har skrabet sammen gennem se sidste måneder og jeg fik et læs jord med hjem retur. Bedene nød det vist og hønsene var ude og lege i haven, så de fik også moret sig med at undersøge jorden... De var også inde og undersøge naboens have og lagde et par gode klatter, så hans blomster vokser lidt bedre... jeg må se at få det lille hegn sat op, så de bliver herinde.. 

Jeg fandt nogle slangehvidløg et forkert sted i haven for et par dage siden og nu er de kommet på deres rigtige plads, så jeg kan nyde de flotte stængler til sommer.. 

Håber at I alle nyder haven, selvom dagene kan være meget våde som i dag! Og så lover de op til 12 gr i morgen og der skal jeg sidde i læsegruppe et par timer, men så kan solen nydes gennem vinduerne.. 

6 kommentarer:

 1. Uha hvad skulle vi gøre uden genbrugstationerne ? jeg var dernede igår også tænk de åbnede kl 12 først og der var kø derned til det var sug lidt sjovt. ha en dejlig dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise
   Ja, jeg ville heller ikke ane hvad jeg skulle gøre uden genbrugsstationer;-) Min lokale har åbent 6 dage om ugen og hver anden dag formiddag og hveranden eftermiddag, men jeg kan aldrig huske hvornår. I går var det fra kl. 13 - 16, hvilket jeg tjekker på min opslagstavle for jeg kan ikke huske hvornår hvilke dage!!
   Desværre bestemte de sidste år at vi ikke må klunse, heller ikke i den sjove container, hvor alle ellers lagde gode og brugbare ting og sager, bare ikke lige noget for dem selv. Nu er det kun en genbrugsbutik, der må tage noget derfra og der er aldrig ret mange ting der. Jeg tror at mange har mistet lysten til at smide ting derind, når de ikke selv mere kan finde små fine ting selv - jeg kan også mærke det på mig selv og aflevere istedet mine "godbidder" til min lokale genbrugsbutik direkte.
   knus Lone

   Slet
 2. Vi kan desværre ikke få jord med hjem her hos os, det kunne jeg ellers godt tænke mig. Det er et godt bytte, som din have nok blev glad for.
  Jeg har også nydt haven her i formiddag, skønt med solskin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hønseballehaven
   Jeg har heller aldrig før taget jord med hjem, men nu er det kun mig der bestemmer alt her, så nu skulle det prøves og det er ikke sidste gang.
   Nu kan jeg ikke huske hvor du bor, men du kan ofte lave en aftale med en rideskole om at hente noget af deres møg, så er der gratis gødning til haven. Jeg skal snart afsted og have lavet en bunke i komposten ,så jeg kan få lækker jord til næste år. Er desværre ikke kommet igang endnu.
   Dejligt at du havde solskin, men her regnede det lidt eller meget hele dagen...
   knus Lone

   Slet
 3. Det lyder som en fantastisk dag for både dig og hønsene. De er virkelig god arbejdskraft lige nu. Jeg tror egentlig ikke, at der er noget ukrudt tilbage, når jeg skal i gang i haven - det har de skrabet op :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Frøskuffen
   Ja, det er godt når det hele kan kombineres til alles bedste og så bliver hønsene aktiveret og får fjernet nogle af frøspirerne.. Og det er hyggeligt for både os og naboerne:-)

   Du må fortælle mig hvad du gør siden de kan ordne det hele, her tager de kun noget af det og så kan jeg fjerne resten med håndkraft - men det er jo også en stor tilfredsstillelse...
   knus Lone

   Slet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone