søndag den 10. juli 2011

Undren over søndagens morgenkaffe

Ja, tænk at sidde og undre sig over Bloggers udformning under morgenkaffen. Mærkeligt, ja måske. Ostemadden er spist og den første lækre kop morgenkaffe er drukket. Avisen blev hentet i postkassen som er flyttet helt ud til skellet, så posten kan spare penge (= fyre ansatte). Undervejs opdagede jeg at fuglekugle-ophængene var tomme og der blev fyldt op. Her er nu besøg af fugle vi ikke før har set i haven og mange flere end normalt, trods vores to katte. Jeg er så heldig at jeg fra min fast plads ved spisebordet let kan løfte hovedet og kikke ud på fuglene og stort set hver gang kommer der et lille smil om munden. 
Avisen blev hurtigt læst og dagens sudoku er løst og så var valget enten at læse "krimien" "Scarpetta-faktoren" færdig, høre lydbogen "Tre hundes nat", som jeg startede på i aftes, tjekke åbne haver i Haveselskabets nye blad eller skrive her på bloggen. 
Det blev bloggen er vandt. Måske er jeg den eneste, der er irriteret over den nye udformning. Jeg har altid undret mig over at lave noget om, der fungerer godt, hvad skal det til for? Nogle gange kan man godt være lang tid om at finde ud af om noget driller og er besværligt, men indtil nu har syntes jeg at Blogger har været lige til at gå til, men nu... ja irriterende. 
Selvfølgelig skal jeg nok vænne mig til det efterhånden, men har intet smart eller lettere fundet ved den nye måde at skrive på, måske er jeg ikke sofistikeret nok!

Allan er ude og løbe med Hinnerupløberne og dagens plan er vist at vi skal i haven igen igen. Nogle planter skal i jorden og ukrudt skal fjernes. Intet går til spilde, enten kommer det grønne i komposten ellers får hønsene al det ukrudt (=grønne tilskud) som de har lyst til og vi får de skønneste æg med en solnedgangs orange blomme.

 
Stemningsbilleder fra hjemturen efter besøg i Ellipsehaverne hos Kjeld Slot
6 kommentarer:

 1. Ja jeg er også irriteret på bloggen, men må indrømme, at jeg ikke lige har opdaget en ændring. Hvad går den præcis ud på?
  Hos mig driller bloggen meget ofte, men synes ikke der findes en anden mulighed og jeg vil nødigt undvære vores haveblogge.
  Hos mig er bloggen langsom og svarer ikke. I aftes kunne jeg pludselig ikke sætte flere billeder ind. Service unable sagde den. Det er meget irriterende.

  SvarSlet
 2. Jeg bliver også nødt til at se undrende ud...?? Hvad er ændret?? Der er af og til udfald som fru Høneballe nævner, men ellers har jeg ikke bemærket noget. Er mest nervøs for hvornår man løber tør for fotoplads, - kan det mon ses nogle steder??

  SvarSlet
 3. Ja fru Friis det ville ikke være sjovt, hvis der ikke var mere fotoplads. Måske er det derfor, den er langsom en gang i mellem.

  SvarSlet
 4. Kære Hønseballehaven og Fru Friis
  Det er sket når jeg trykker på "nyt indlæg" på min blog, så kommer der er ny og anderledes side, hvor jeg skal skrive indlægget. Det er sværere at overskue (for mig), når jeg skal skrive! Det har intet med fotos at gøre, heldigvis. Jeg har ikke hørt om en begrænsning i det, det ville ikke være godt for de fleste af os. Det er at ens egen blog er langsom har formentlig noget at gøre med hvor meget man har kørende, ex diasshow, avancerede besøgstæller mm.
  Det er underligt at det "kun" er mig der har fået en ny "indlægs-side"...

  kh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone. Nej jeg har også fået nyt 'design' på min blog, og rodede også lidt rundt med det. Men jeg synes ikke den er så anderledes når man først er i gang.
   Mht langsommelighed, er jeg ret sikker på, at der er begrænset fotolagerplads til bloggen. En idé kan være at bruge officepakkens foto-program og gemme billederne til web, inden de uploades. Så fylder de kun et par kilobite istedet for flere megabite. Det sparer lagerplads :-)

   Slet
 5. Så hyggelig at du tittet inn til meg. Så vakre bilder :) Jeg har også sett på dine roser og akeleier. Deilig med have - og litt ugress - ukrudt. Kos deg videre. Hanne

  SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone