Mine film

2016 december

Jeg elsker fortsat film, men ser ikke så mange pt. måske kommer det igen, men jeg har stadigvæk min yndlingsfilm 👀
Jeg har optagerfunktion i mit TV-abbonnement og ser stort set kun optaget TV. Der er mange film jeg optager bare hvis en af min yndlingsskuespillere er med i og så finder jeg hurtigt ud af om den er værd at kikke på.

Eksempler på skuespillere mm:

  • Javier Bardem
  • Penélope Cruz
  • Hugh Grant


Engelske film, bla

  • Fire bryllupper og en begravelse
  • Love actuallyHer vil jeg indsætte alle de film som betager mig eller gør et eller andet ved mig. Vilkårlig rækkefølge...

Mit indre hav er en smuk og livsbekræftende spansk film om en lam mand, der ønsker at dø. Det lyder umiddelbart trist, men Javier Bardem spiller bare så fantastisk flot både alene og sammen med de andre skuespillere. Denne film giver mig lyst til at leve og gøre det fuldt.

Den hvide masai er en smuk autentisk film om mødet mellem en turist og en indfødt. Den er bare så smuk og grusom. Jeg sad og kneb en lille tåre...
Denne video af Anne Just er bare noget af det bedste for et havemenneske. Hun fortæller bare så levende om sit livs store interesse haven i Hune. Hun er bare så pædagogisk om sine stauder, viser hvordan man får mest ud af planterne, forskyde tiden på blomstringen, så bedene ser levende og sunde ud i laaang tid. Jeg bøjer mig i støver over hendes viden og store hjerte til at dele ud af den.