søndag den 31. oktober 2010

En tur til Reden og lidt i haven

Ja så er det blevet søndag og normaltid. Trods mange timers søvn var jeg træt til morgen, meget træt. Heldigvis kom der to aviser i dag og ikke kun én som vanligt, så formiddagen gik med lækker kaffe, nyheder og soduko og to timers cafe Hack i radioen.

Natalia har de seneste dage fundet aflagt varmt tøj frem og opfordret os to voksne til at komme af med noget af vores tøj, som aldrig mere bruges... vores skitøj var endda på tale, men det er kommet i kælderen igen. Det blev til to store sække tøj og jeg havde for et par dage siden lavet en aftale med Reden på Spanien 61A med at aflevere tøjet til deres brugere. Natalia foreslog også at vi tog de nye lækre cupcakes, jeg bagte i går med lækker chokolade frosting.


Det hele blev modtaget med stor glæde og de sagde at de ville lave kaffebord om eftermiddagen, så alle kunne få glæde af kagerne.


Da vi kom hjem, havde Allan været i haven og fjernet de sidste spiræaplanter og en stamme af et æbletræ, som vi "fjernede" for snart 7 år siden. Det har bare givet så meget luft i baghaven og den ser åben ud og giver os masser af muligheder.
                                                                            Nord
De sorte streger er huset, udhusene, drivhus og garagen. Cirklen i blyant er vores kommende bøgehæk.
ps. Jeg har ikke været i haven, men har lagt Allans bukser op og ser tennis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone