onsdag den 19. oktober 2011

Havevejr og mig i oktober

Nu har I mig tilbage. Har det sidste lange stykke tid været aktiv på andre måder end her på bloggen. 
Frosten har ændret hele haven, jeg har ikke fået taget frø fra alle sommerblomsterne, da jeg syntes at det var for vådt, heller ikke fået lagt de forårsløg som snart skal lægges, men mon ikke at jeg kan få taget mig sammen til at hoppe ud og nyde haven lidt andet end som jeg gør nu: sidder på terrassen med meget tøj på og ryger, hører lydbøger og kikker lidt på datingsider, som en nabo opfordrede mig til efter vejfesten. Det er hyggeligt, men koldt. 


Hele underetagen er blevet sandspartlet, tapetseret, malet inkl døre og karme. Havde et noget grisset besøg af en murer, som skulle ordne nogle grimme revner i nogle af væggene efter toget. Det var et flot arbejde og jeg fik gjort rent inden maleren så kom igen og i morgen skulle det være helt færdigt. Det vil så betyde at jeg vil kunne have mit hjem for mig selv og ikke skulle op om morgenen kl. 7.30 for ikke at blive taget på sengene af håndværkerne. Det bliver dog det hele værd, men jeg glæder mig til at vækkeuret ikke ringer før kl. 9 og så kan jeg jo selv vælge om jeg vil stå op tidligere eller ligge og læse i en god bog.


Jeg er bare blevet meget mere glad og tilfreds.


I går lærte jeg at lave saltede mandler, det gør jeg snart igen og så kommer der billeder...


Håber at I alle nyder livet og efteråret, det gør jeg meget på alle områder. 6 kommentarer:

 1. Det er kun muligt, at være et sted af gangen - og haven er der også til næste år! At få underetagen gjort istand må også være skønt, især når det er blevet rigtig flot :-)

  Et brud tager tid at komme sig over, så det lyder rigtig godt, at du har fået det bedre og er blevet gladere igen - det glæder mig :-)

  SvarSlet
 2. Du er ikke alene :o) .....jeg tror vi er mange der har misset et par ting her sidst på sæsonen. Vejret og antal havedage har ikke været optimalt for frøsamling, staudeflytteri og vinterklargøring.

  SvarSlet
 3. Kære livssnyder ha' en dejlig og forkæl dig selv.

  Knus herfra :-)

  SvarSlet
 4. Det lyder nu alligevel ikke så ringe endda, at sidde på terassen og ryge og lytte til lydbøger.
  Dejligt at du så småt er ved at finde dig selv og kan mærke at du bliver gladere :o)
  Frøsamling og løglægning........det når du nok også :o)

  SvarSlet
 5. Du når det nok og der er under alle omstændigheder en sæson igen næste år :)

  Dejligt at høre nyt fra dig.

  Ulla

  SvarSlet
 6. Kære alle gæve kvinder
  Tusind tak for de søde hilsner. Ja, jeg forsøger at være rigtig god ved mig selv hele tiden. Her er bare blevet skønt skønt at være, der skal nok komme billeder.. og tænk i morgen fredag kan jeg sove længe uden at blive vækket af håndværkerne eller andre planer.. måske skulle jeg alligevel i haven og lægger et par af de mange hundrede løg jeg har fået fingre i i år..
  knus Lone

  SvarSlet

Dejligt at du er her og lægger en kommentar;-). Jeg svarer på den hurtigst muligt, men skal lige ind fra haven. Kh Lone